herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Teampraat Onderwerp

Iedereen bedankt!!

Berichten


Iedereen bedankt!!
door Patrick E. op 23-05-2011 19:00

Beste heren van UHC 4!!

Via deze weg wil ik jullie allemaal super bedanken voor ruim 6 jaar UHC4! Ik vind dat ik op een goede manier door jullie als vriendenteam als "vreemdeling" ben opgevangen. Ik weet dat ik zeker niet tot de beste voetballers van het team behoorde, maar ik heb wel altijd mijn best gedaan (in ieder geval in de wedstrijden ) om samen met jullie tot goede resultaten te komen! Ik heb, toch zeker het grootste gedeelte van de tijd, met veel plezier bij UHC4 gespeeld en vele mooie momenten met jullie mee mogen maken zoals....... bijvoorbeeld..... dat we dit seizoen 2e zijn geworden!!.. Jongens, succes in de toekomst, ik hoop dat ik volgend jaar op jullie kampioensfeest welkom ben om een biertje mee te drinken!!

groetjes,
Patrick

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter

door Jurrie H. op 31-05-2011 18:20

Stoppen op het hoogtepunt! Goede timing (alleen komend seizoen was nog beter geweest ) Jij ook bedankt! Succes komende jaren bij je nieuwe team!


door Joost van Heumen op 30-05-2011 16:33

Patrick, Jij ook super bedankt voor je inzet de afgelopen jaren bij het 4e! Je bent natuurlijk altijd welkom om bij ons te komen kijken en een lekker biertje te drinken! Tot de 10e hopelijk!


door Bjorn Maas op 26-05-2011 16:08

Patrick, jij ook bedankt voor je inzet en tot volgende week vrijdag!

1

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!