herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    06-11-2011
Tegenstander:    AAC Olympia 6
Uitslag:     Thuis Gewonnen 4 - 0

Geplaatst door Bjorn Maas op 06-11-2011

Wedstrijdverslag

Wederom de 0!

UHC 4 heeft de goede reeks vandaag door kunnen zetten. Na de 5-0 tegen Unitas en 2-0 uit bij DIO, hield het 4e vandaag wederom de 0. Aangezien er voorop ook volop gescoord werd, mocht AAC Olympia met 4 - 0 terug naar Appeltern, Altforst of Horssen. Voor rust had UHC al een overwicht en creerde het, met name over links, ook diverse kansen. In de dekking was het vierde echter niet scherp waardoor de tegenstander ook ruimte kreeg om te voetballen. Toch kwam UHC vlak voor rust op een 1-0 voorsprong. Jan Willem stuurde Luuk diep en die was niet zelfzuchtig; Rick mocht 'm binnentikken. Na rust verhoogde UHC de druk en Olympia kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. Inspeelpasses werden kort gedekt en de opbouw vanuit achter was goed verzorgd. Een dieptepass van Jeroen werd keurig afgemaakt door Rick waarbij hij ook nog eens de keeper omspeelde. Niet veel later was de wedstrijd helemaal gespeeld toen Davey Bjorn diep stuurde. Hij kapte z'n tegenstander uit en schoot raak. Het slotakkoord was van Onno die de corner van Dayey over de keeper in de verre hoek kopte. 4-0: goed voor het zelfvertrouwen!

Opstelling
Jelle
Daan, Bart, JW, Jeroen
Bjorn, Rick, Onno
Peter (45 Marnix), Luuk(70 Peter), Davey

Scoreverloop
1-0 '44 Rick (Luuk)
2-0 '55 Rick (Jeroen)
3-0 '61 Bjorn (Davey)
4-0 '85 Onno (Davey)

Kantinekwats:
1. Na het 4e maakt ook Jordy furore
2. De supporters van vandaag: Jordy, Frank, Carmen (electra), Twan, Mees, Robbert en Jurriaan. (en dan iets onleesbaars)
3. GVD, alweer geen assist...
4. Clean sheet: 3*90=270 (bij 500 minuten gaat Joost croissantjes voor Jelle bakken ving ik op)
5. Jo strooit al vroeg met (credit)kaarten.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!